PINK BALLS Dupla gésagolyó

3190 Ft

A PINK BALLS Dupla gésagolyó gyönyörű, strukturált felszínnel készült kéjgolyók, szilárd anyagból, belső masszázsgolyókkal, melyek mozgása különleges masszázzsal kényezteti a hüvelyfalat. Kiválóan alkalmas hüvelytornára, vagy egyszerűen gyönyörszerzésre.

Elfogyott

Cikkszám: 05001270000 Kategória:

Leírás

PINK BALLS Dupla gésagolyó jellemzői:

  • 2 db kb. 4 cm átmérőjű, szilárd anyagból, lágy, bársonyos bevonattal készült kéjgolyó, összekötő madzaggal (kb. 5 cm) és biztonságos műanyag kihúzógyűrűvel
  • a kényeztető teljes hossza 23 cm
  • anyaga: ABS, TPE-bevonattal
  • rózsaszín színben
  • síkosító használata mindenképpen ajánlott, a hámsérülések elkerülése végett
  • tisztítása szappanos vízzel vagy eszköztisztítóval

Ahol a gyógyászati segédeszköz és az erotikus játékszer találkozik.

A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható. Kellemes mellékhatása, hogy növeli a nők szexuális aktivitását, fokozza a gyönyört, miközben a szex is könnyen színesíthető vele.

Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. A golyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket és pozitív változásokat lehet megtapasztalni.

PINK BALLS Dupla gésagolyóról

Fő feladata a hüvely izmának erősítése és ezzel az inkontinencia megelőzése. Másrészt az alsótáji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet szex közben és megnöveli az orgazmus hosszát. Megkönnyíti a szülést, illetve a kor előrehaladtával a gyengülő izmok ismét megerősíthetőek a golyók segítségével.

 

Felnőtt tartalmú oldal

Az oldal erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik, csak 18 éven felülieknek! A www.intimangel.hu bolt minden felelősséget elhárít magától azon személyek részéről érkező minden követeléstől, akik tudatosan léptek be és nézték meg a weblapokat. Ha nem nagykorú, vagy az oldal tartalma nem tetszik, akkor kattintson a "Bezárás” gombra.